Skip to content

Bedrijfsleider

Bedum, Groningen, Nederland€ 3.000 - € 4.500 per maandPersoneelszaken

Functieomschrijving


Functieomschrijving

Als Bedrijfsleider bij Serveis ben jij hét aanspreekpunt binnen het bedrijf. Je staat naast de directie en zorgt ervoor dat de organisatie zijn groeidoelstellingen behaald op het gebied van omzet, personeel en interne bedrijfsstructuren. Je leidt een team van 14 personen bestaande uit uitvoerders, adviseurs en administratieve medewerkers. Dagelijks start je de dag met je collega’s en leid je ze per afdeling volgens een gestructureerd opgesteld plan. Daarnaast zorg je ervoor dat de missie, visie en cultuur van de organisatie wordt behouden en weet je tevens ook nieuwe medewerkers hiermee te enthousiasmeren. Je stelt een hiring strategie op en bent ervaren met het voeren van sollicitatiegesprekken en het filteren van sollicitanten. 

Als Bedrijfsleider wordt jouw succes gemeten aan de hand van de groei van de organisatie. Je krijgt de kans om een unieke positie te bemachtigen binnen het bedrijf waarbij je een onmisbare schakel wordt. Hiervoor bieden wij groeimogelijkheden en perspectief. Verantwoordelijkheden


 • Jij draagt zorg voor de omzetdoelstellingen van het bedrijf;

 • Jij leidt het personeel, zowel de jongens en meiden van kantoor als de uitvoerders;

 • Jij bent verantwoordelijk voor de hiring strategie en voert sollicitatiegesprekken; 

 • Jij bent verantwoordelijk om de missie, visie en cultuur van de organisatie te waarborgen; 

 • Jij draagt de verantwoordelijkheid over de uitvoeringsplanning en zorgt ervoor dat deze optimaal is gestructureerd;

 • Jij bent het aanspreekpunt voor calamiteiten en problemen binnen het bedrijf en neemt de verantwoordelijkheid om dit op te lossen; Jouw beloning / ons aanbod


 • Salaris variërend van €3000,- t/m €4500,- per maand en eventuele bonus regelingen en toekomstperspectief om mee te groeien met het bedrijf. 

 • Bespreekbare secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan: reiskostenvergoeding, extra vakantiedagen, lease auto, laptop & telefoon.

 • Ruimte om je werkzaamheden/tijden op je eigen manier in te richten, zolang het resultaat oplevert. Onze vereisten


 • Aantoonbare ervaring/resultaten  in de rol als bedrijfsleider/directeur bij voorkeur in de installatietechniekbranche.

 • Full time beschikbaar.
Het doel/jouw uitdaging

Als bedrijfsleider ben je in staat om vooruit te kijken, niet alleen naar hoe de rol er nu uit ziet, maar met name naar hoe de rol over twee jaar wordt vormgegeven. Daarbij zal het productieniveau, de capaciteit, het aantal medewerkers en de span of control de komende jaren in een sterk tempo gaan groeien. De visie die je nu met de directie uitzet is geënt op Serveis 2025 en daarna. Het doel is om de productievolumes de komende twee jaar te verviervoudigen. Jij bent verantwoordelijk voor het succes van deze verviervoudiging.Over Serveis

Al 8 jaar lang verduurzaamt Serveis woningen in Groningen, Friesland en Drenthe. Dit doen wij met een jong en gedreven team van negen installateurs, twee front-office medewerkers, een marketeer en een adviseur in de buitendienst. Maandelijks verduurzamen wij met ons team meer dan 60 woningen. Serveis is groot geworden met het plaatsen van duurzame isolatie met de hoogste kwaliteit die tevens een bijdrage leveren aan mens en mileieu.In de afgelopen jaren hebben wij onze dienstverlening ook uitgebreid met zonnepanelen en andere installatietechnieken. Wij vinden het belangrijk dat jij aansluit bij ons team en hechten dan ook veel waarde aan persoonlijk contact en aandacht. 

Vereisten

.

of

Samen staan we sterker

Interne opleidingen

Wordt intern opgeleid tot kantoor topper en ontvang hier de nodige certificaten voor.

24 vakantiedagen

Al onze medewerkers ontvangen 24 volledig doorbetaalde vakantiedagen per jaar.

Fulltime dienstverband

Meer uren gewerkt? Overuren worden uitbetaald.

Bonussen

Werken in een klein, gezellig team.